dimecres, 6 de juliol del 2016

KRAFT TEX

Paper gruixut que es pot cosir, banyar, planxar, pintar... i amb el que es poden fer mil i una coses.


Un nou material que ha arribat a les meves mans a través de TELA MARINERA on amb ell fan coses maquíssimes. També si fas una recerca per PINTEREST hi trobaràs moltes idees.

Es pot utilitzar aixut i sense tractar per fer moltes coses, però a més te la peculiaritat de que és lavable i aquest és el que s'ha de fer si volem que es torni suau i flexible. Més manejable.
♥♥♥
Avui vos deix un pas a pas de com fer-ho per aconseguir que sigui més fexible.

PAS 1: Primer talla les peces que hagis d'utilitzar. Després prepara dins una olla mitjana (depen de les peces que tenguis preparades) amb aigua que hauràs fet bullir al foc. Submergeix les peces de kraft-tex durant 5 minuts dins l'aigua molt calenta.


PAS 2: Treu les peces amb molta cura, recorda et pots cremar. Deixa que refredin una mica i amb les mans extreu l'aigua que puguis. Després ho aplanes i repeteixes el procés un parell o tres cops més.



PAS 3: Posa les peces a aixugar. Ho pots allisar bé amb les mans i deixar aixugar estirades en algun lloc o bé accelerar el procés amb la planxa o la secadora. Pots posar la temperatura tan alta com vulguis.


Ara ja es pot cosir qualsevol treball. Jo he aprofitat i he preparat peces per fer tres mini projectes diferents.

Anima't i fes alguna cosa!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...